Wie de (gekleurde) handschoen past trekke hem aan.

In ons assortiment van wegwerphandschoenen, hebben wij verschillende soorten nitril handschoenen. Deze handschoenen zijn ideaal, omdat ze van 100% synthetisch nitril zijn gemaakt. Deze stof bevat geen materialen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Daarnaast hebben nitril handschoenen goede fysieke eigenschappen en hebben ze een hoge mate van bewegelijkheid. Nitril handschoenen zijn zeer restistent tegen vele chemicaliën en vloeistoffen. Daarentegen zijn ze wel gevoelig voor alcoholen.

Dankzij bovenstaande eigenschappen worden nitril handschoenen veel in de voedsel- en medische industrie gebruikt. Natuurlijk worden nitril handschoenen ook om hygiënische redenen gedragen. De kans op overdraagbare ziektes is met het gebruik van nitril handschoen nihil.

Onze nitril handschoenen waren altijd al verkrijgbaar in de maten S / M / L / XL en in de kleuren wit, zwart, paars en blauw. Sinds kort zijn de nitril handschoenen ook verkrijgbaar in andere kleuren: groen, geel, roze, rood en oranje. Alle opties vindt u op deze pagina. De kwaliteit van de handschoenen is hetzelfde gebleven, er zijn alleen wat vrolijke kleuren bij gekomen. Zo worden in de voedselindustrie blauwe nitril handschoenen gebruikt. Bij het eventuele onstaan van scheuren, zijn deze duidelijker zichtbaar dan bij het gebruik van witte handschoenen. Deze kunnen nu dus ook in andere kleuren worden geleverd, waarbij eventuele scheuren ook duidelijk te zien zijn.

De nitril handschoenenworden in verschillende branches gebruikt en passen nu dus nog meer bij de bedrijfskleur. Zo kan een kinderdagverblijf de wat minder leuke klusjes een vrolijk tintje geven door de gekleurde handschoenen. Een nagelstyliste waar de basiskleur roze is, kan nu de handschoenen bestellen in een bijpassende kleur. Een kapper kan nu haren verven met mooie rode nitril handschoenen. Of de tuinliefhebber, die aan de slag kan met zijn groene handschoenen. Kortom genoeg kleuren en voor ieder wat wils.

Voor meer informatie of vragen over de gekleurde nitril handschoenen kunt u terecht bij onze klantenservice